FOOLSCAP

STUDIO

Architect: Foolscap Studio

"The Cloud" by Foolscap Studio is a safe space for idea generation and a welcoming haven away from home. It represents a future for the merging of a creative studio with product design and prototyping, hospitality occasions and wellness initiatives.

Silent Gliss 6100 suspended tracking was used in this instance to create a space division between two areas. There are two curtains side by side creating a uniform look from either side as well as increasing the acoustic reverberation rate.

These curtains are certainly a dramatic feature within the space. They guide your eyes straight up the high ceilings and also soften the room whilst create a barrier between workstations and an engaging discussion area.

 

Please contact us for further project details if required.

shadecollective-shade-collective-curtain